9 anys de laClau…i els que vindran!

Aquesta setmana La Clau ha fet 9 anys. 

9 anys teixint associacionisme amb més de 200 socis, 16 entitats, moltíssimes persones, molts projectes, actes i molt de carrer!

Volem recordar l’impuls d’aquells que van donar forma al projecte en el seu inici. Als que van treure fum rumiant com fer possible un projecte engrescador i alhora ambiciós. Al primer centenar de socis que va confiar que valia la pena un espai d’organització col·lectiva i de lluita. Sabem que  el primer salt sempre és el més difícil i que l’esforç va ser ingent! Gràcies!

Hem après que el suport mutu és això, enfortir-se quan van mal dades.
En plena pandèmia i amb la incertesa econòmica i laboral estenent-se i envaint les llars, laClau va augmentar un 15% el nombre de socis. Ho vam rebre com un missatge clar i nítid: aquí no es rendeix ningú, front l’angoixa individual el teixit col·lectiu i veïnal per davant!

La setmana passada restaurant la terrassa i la fusta de l’entrada.

No ens podem alegrar més que les entitats segueixin compartint i formant part d’un espai que, sovint, se’ns queda petit. Gràcies a la CUP, a la PAHC Baix Montseny, la CSM, ARRAN, AJSC, la Universitat Popular del BM, el Banc de Temps, Som Energia, Escudella Molotov, Gita de Bruixa, la Colla de Diables, Maasais, la Colla Bastonera i l’Avern…i les que estan per venir!

La Clau – Casal Popular del Baix Montseny