La clau està formada fins al moment per les següents entitats:

A més de les entitats, també formen part de La Clau els seus socis i sòcies, persones a títol individual que dins de les seves possibilitats hi col·laboraran econòmicament, participaran en l'organització i assistint als actes, en la gestió diària i la presa de decisions.

Arran Baix Montseny

ARRAN neix el Juliol de 2012 de la unió de Maulets, la CAJEI i diversos col·lectius locals amb la ferma voluntat d’organitzar i mobilitzar tot el jovent independentista i revolucionari en una sola organització de joves de l’Esquerra Independentista. Neix, així , amb la convicció d’esdevenir una eina aglutinadora útil per al jovent d’arreu dels Països Catalans en la lluita per l’alliberament nacional, social i de gènere del nostre poble.

Més informació

PAH Baix Montseny

La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca i l’Habitatge del Baix Montseny neix amb l’objectiu de ser un punt de trobada, ajuda mútua i acció de totes aquelles persones que estan a punt de perdre el seu habitatge i de persones sensibilitzades amb aquest problema, amb ganes de denunciar aquesta situació i lluitar per un sistema més just.

Més informació

La Coordinadora per a la Salvaguarda del Montseny

La CSM és una ONG constituïda l'any 1986 a Sant Celoni i formada majoritàriament per persones que vinculades al territori del massís montsenyenc. Adreça les seves activitats a la defensa i protecció de la Natura per tal d'aconseguir una millora en la qualitat de vida de la població, dins la comarca natural del Montseny i del Montnegre, àmbits habituals de la seva actuació.

Més informació

CUP Sant Celoni

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) és una entitat configurada com a organització política assembleària l'àmbit de la qual són els Països Catalans i que, partint de l'àmbit municipal, treballa per uns Països Catalans independents, socialistes, ecològicament sostenibles, territorialment equilibrats i no patriarcals.

Més informació

Cooperativa L’Avern. La Taverna de la Clau.

Restaurant de proximitat, lloc de trobada

Més informació

La Colla Bastonera Quico Sabaté

La Colla Bastonera Quico Sabaté neix el maig del 2005 amb l’objectiu d’enfortir i divulgar la cultura popular catalana. El Casal Quico Sabaté de Sant Celoni impulsa aquesta idea aconseguint que la Colla compti amb la participació dels joves de les viles del Baix Montseny.

Més informació

Colla de Diables de Sant Celoni

En Llucifer i la diablessa regenten la dansa d’aquest infern amb una munió de diables banyuts amb les cares i els cabells pintats. Els uns escupen foc per la boca, altres et segueixen amb els tridents espurnejant, un grup acompanya el temut Drac de Vilardell que des de fa segles atemoreix els habitants del municipi amb les urpes esmolades, els ullals ensalivats i els narius, les ales i la cua convertits en sortidors de foc.

Més informació

Casal Quico Sabaté

El Casal Popular i Independentista Quico Sabaté neix el desembre del 2000, amb la voluntat d'esdevenir un espai de trobada, autònom i autogestionat , d'abast i vocació local , capaç de consolidar un eina de treball per a la defensa dels drets que ens corresponen com a persones i com a poble.

Més informació

NICAT – Solidaritat amb Nicaragua

NICAT-Associació de cooperants catalans de solidaritat amb Nicaragua, neix amb la idea principal de poder cooperar amb la Casa Comunal del Barrio de Dinamarca al districte dos de Managua, anys una casa comunal, la qual fa les funcions de centre cívic i social, on es realitzen diferents activitats que van des del dispensari mèdic, fins els tallers ocupacions, etc.

Més informació

Latest Posts